Wat doe je voor je de Devifles in gebruik neemt en erna?

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 19:23

1. Spoel voor het eerste gebruik de fles met water met een scheutje azijn. Daarna een paar keer goed naspoelen. (niet warmer dan 30°C).

2. Wanneer je de waterfles voor de eerste keer vult, laat dan het water minimaal 24 uur staan.

3. Maak de fles nooit helemaal leeg. Laat er ca. een vierde deel water inzitten. Het voor handen water zal het nieuwe water sneller herstructureren.

4. Zet de Devi-fles een uur voor het raam in de zon (bij voorkeur in de eerste uren van de dag). De zonnestralen maken de desinfectie en activering van het water mogelijk. Vergeet niet om de dop van tijd tot tijd te openen om chloor en andere chemicaliën te laten verdampen. 

5. Gebruik het water van de Devi-fles voor je waterkoker, koffiezetapparaat en andere soortgelijke huishoudelijke apparaten. Het zal de kalkafzetting aanzienlijk verminderen.

6. Water houdt van beweging. Schud de fles voor het drinken om het te activeren.

7. Drink vooral heel bewust. Ons bewustzijn heeft de grootste invloed op het veranderen van de moleculaire structuur van water. Wanneer je je kunt voorstellen en voelen dat je puur, natuurlijk bronwater drinkt en hoe dat dit als een lichtstraal naar alle organen en cellen stroomt, dan zul je een nieuwe relatie met het water vinden.

 

De Devi-fles kan niet tegen hoge of lage temperaturen, dus was hem niet in de vaatwasser, vul hem niet met heet water.

Vermijd ook chemische producten of schuurmiddelen.

 

Test de fles, het zou super leuk zijn om je ervaringen erover te horen en te mogen delen!


Hartelijk dank voor je interesse in ons project en in onze producten!

 

"De regelmatige consumptie van hexagonale waterstructuren is geassocieerd met: een betere immuun functie, snelle hydratatie, efficiënte verwijdering van gifstoffen, een lang leven, gewichtsverlies en verbetering van de algehele gezondheid."

Mu Shik Jhon