Levertijd & verzendkosten

Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct voor u aan de slag. Bestellingen worden z.s.m. verzonden.

Levering verloopt via de pakketbezorger van de DHL. U ontvangt een verzendbewijs nadat wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering tussen 1 en 3 werkdagen en plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt ons mailen, als u het pakket niet naar uw huisadres maar aan een DHL Punt geleverd wilt hebben.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken via ons emailadres deviwater@gmx.net.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar deviwater@gmx.net. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling betalen via Ideal, Paypal, Klarna Achteraf betalen, per Sepa of met je Credit Card. Alle betalingen worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via deviwater@gmx.net. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Formulier voor ontbinding en herroeping

 

Heeft u toch nog vragen?

Mail dan met deviwater@gmx.net of bel 06-28814417