Gebruiksaanwijzing Devi Waterfles

Gebruiksaanwijzing Devi Waterfles

1. Spoel voor het eerste gebruik de fles met water met een scheutje azijn. Daarna een paar keer goed naspoelen. (niet warmer dan 30°C).

2. Wanneer je de waterfles voor de eerste keer vult, laat dan het water minimaal 24 uur staan.

3. Maak de fles nooit helemaal leeg. Laat er ca. een vierde deel water inzitten. Het oude water zal het nieuwe water sneller herstructureren.

4. Zet de Devi-fles een uur in de zon (bij voorkeur in de eerste uren van de dag). De zonnestralen maken de desinfectie en activering van het water mogelijk. Vergeet niet om de dop van tijd tot tijd te openen om chloor en andere chemicaliën te laten verdampen.

5. Je kunt de fles (zonder dop) in de regen zetten. De Devi-fles absorbeert informatie van de regendruppels. Wacht vijf minuten nadat de regen begonnen is, zodat de lucht zuiver is.

6. Gebruik het water van de Devi-fles voor je waterkoker, koffiezetapparaat en andere soortgelijke huishoudelijke apparaten. Het zal de kalkafzetting aanzienlijk verminderen.

7. Water houdt van beweging. Schud de fles voor het drinken om het te activeren.

8. Drink vooral heel bewust. Ons bewustzijn heeft de grootste invloed op het veranderen van de moleculaire structuur van water. Wanneer je je kunt voorstellen en voelen dat je puur, natuurlijk bronwater drinkt en hoe dat dit als een lichtstraal naar alle organen en cellen stroomt, dan zul je een nieuwe relatie met het water vinden.

 

Was de Devi fles niet in de vaatwasser. Behandel de fles niet met chemische producten of schuurmiddelen.

Vermijd blootstelling aan lage en hoge temperaturen, dus a.u.b. geen heet water invullen

 

TEST DE FLES EN BRENG VERSLAG UIT OVER UW ERVARINGEN


HARTELIJK DANK VOOR UW INTERESSE IN ONS PROJECT EN DE PRODUCTEN

 

"De regelmatige consumptie van hexagonale waterstructuren is geassocieerd met: een betere immuun functie, snelle hydratatie, efficiënte verwijdering van gifstoffen, een lang leven, gewichtsverlies en verbetering van de algehele gezondheid."

Mu Shik Jhon