Devi Water: Changing the water, changing the world

Het doel van het Devi Waterproject

"Devi Water" is een sociaal project dat zeer bewust gewijd is aan het levende element water, de exploratie en bescherming ervan.

 

Het Devi Water-team heeft in Spanje een stukje land overgenomen, waar we een ecologisch onderzoekscentrum willen bouwen om onze belangrijkste bron van leven ~ Water ~ te beschermen.

 

Een centrum waar ook al onze andere projecten kunnen worden ondergebracht :

  • herstel van rivieren, beekjes, meertjes, zeeën en oceanen

  • kleine acties om water te besparen, water met een wichelroede op te sporen, gebruik van waterfilters en water harvesting

  • kinderkampen, maar ook interactieve water workshops op scholen

  • workshops over permacultuur, voedselbos, bio constructie, zonnepanelen en windenergie, bijen, zaadbank, bomen planten etc.

 

Samengevat projecten voor het herstel, de zuivering en het behoud van water en workshops om weer helemaal zelfvoorzienend in eenheid met de natuur te kunnen leven.

 

Een centrum waar ons eco-culturele erfgoed gered en beschermd wordt. Een centrum dat aan de nieuwe generatie voldoende middelen kan overdragen om een duurzame wereld te bouwen die aan haar behoeften voldoet zonder die van toekomstige generaties in gevaar te brengen.

 

Een educatief centrum waar alle aspecten van de samenleving, cultuur en economie aangeleerd en onderwezen worden in de richting van een nieuwe zienswijze. Hierdoor zal het mogelijk worden om onze persoonlijke en spirituele vervulling als één grote familie te combineren met respect voor het planetaire evenwicht.

 

Kortom, we proberen bescheiden een klein druppeltje hoop te brengen naar de grote oceaan van menselijke evolutie op deze prachtige planeet.

 

Meer over WATER en over WATER BESPAREN

De officiële website van het Devi Water project vind je hier.

Hier een video van Devi Water: