Recensies Devi Waterfles 

 • "When I drink water from the Devi Water-bottle I can honestly feel a clear difference. It is like it is more alive and energized. And then it also tastes better, mostly in the sense that it is way softer than "normal" water. It is almost like drinking directly from a natural clean spring. I absolutely love the bottle and the water it helps manifest! I highly and warmly recommend the Devi Water-bottle to anyone! ๐Ÿคฉ" Kasper, Denmark (Email van 12-01-2023)

 

 • Sinds mijn Ho’oponopono opleiding heb al een blauwe glas fles voor mijn drinkwater in gebruik, maar toen ik de Devi-Fles op een beurs ontdekte, werd ik er meteen verliefd op. Het verschil tussen kraanwater en water uit een blauwe glasfles is echt al een verschil, maar de symbolen en mantra’s op deze Deviflessen versterken het effect nogmaals. Ik kan in mijn lijf voelen hoe het water binnenstroomt en door de cellen opgenomen wordt. Het voelt daardoor erg voedend, heerlijk verfrissend en de hoge frequentie van het water geeft een mooie energie. Mijn gezin wil ondertussen ook geen ander water meer drinken. Voor mij, als Energy Healer, zijn dat allemaal belangrijke aspecten. Ik ga deze fles zeker ook mijn klanten aanbevelen. 

  Britta van Arman, Life Coach & Energy Healer, Amsterdam, www.brittavanarman.com  (Email van 02-12-2022)

 

 • Wat een feestje om Devi Water te drinken. Als Energy Healer en hoogsenstief persoon voel ik snel de kwaliteiten van de frequenties in en om me heen. De eerste slok gaf meteen een heerlijk resultaat. Ik voelde de hoge vibraties en warmte vanuit mijn slokdarm langzaam verspreiden naar rechts en links in mijn longen en verder omhoog. En vanuit mijn maag verder opzij en naar beneden.

  Het is een prachtige dagelijkse ondersteuning voor hoogsensitieve mensen, zoals ik, om je vibraties te harmoniseren en voor je spirituele groei.
  Nathasja Gootjes, Energie Healer en Spiritueel Coach, www.helderheid-coaching.nl, Amsterdam (Email van 05-12-2022)

 • Seit Anfang April habe ich mir viel Bewegung und Umtriebigkeit kreiert: Ich war auf vier Rädern von Hamburg nach Lissabon unterwegs mit intensivem Wasserbezug auf der Reise - Regen, Schnee, Gletscher, Bergseen, Mittelmeer, Flüsse, Atlan

  tik in Frankreich, Galizien und Portugal. 

  Die Deviflaschen haben mir unterwegs täglich bestes Wasser höchster Qualität, Leichtigkeit und Freude beim Trinken beschert. Anschliessend ging es zu den Azoren mit Wasserfällen, Thermalquellen, Regenbögen und vielen Delfinen und grossen Walen. Dorthin konnte ich die Flasche dieses Mal noch nicht mitnehmen und nehme es mir für den Sommertrip vor. 

  Seit ein paar Tagen bin ich zurück am Festland und geniesse wieder voller Dankbarkeit meine nährende und reinigende Wasserversorgung aus den Deviflaschen๐Ÿ™ (Silke, Duitsland - www.TourBalance.de , Email vom 09.05.22)

   

 • "Ik doe Chemotherapie. Hierdoor werken mijn slijmvliesklieren niet goed tijdelijk. Het geeft een droog en wat pijnlijk gevoel aan de tong als ook aan de binnenkant van de wangen soms. Wanneer ik op het moment dat ik een wat droog en pijnlijk gevoel in m'n mond heb en dan gewoon kraanwater drink, geeft dat een droog of wrang gevoel, wat je ook wel bij droge wijn kan hebben.

  Ik ben gaan vergelijken hoe het is met het water uit de Devi fles en ervaarde dat het niet droog aanvoelde maar juist, om in wijntermen te spreken, soepel, rond en zacht aanvoelt.  Ik heb de fles nu ruim een maand en zet hem dagelijks op een plekje achter het raam in de zon. Ik heb de test meerdere malen gedaan met altijd weer dezelfde ervaring, het water uit de Devi fles voelt altijd zacht aan. Ik drink het telkens meer.  Liefs van Martijn en nogmaals dank voor de fles" (Martijn, NL, Email van 06.02.22)

 • "De karaf bevalt goed en het water is zeer opmerkelijk veranderd van proefbeleving en structuur. Het water komt tot rust in de Devi karaf, ik word er oprecht blij van." (Bart NL, Email van 04.02.22)

 

 • "Ik vind beide Devi flessen erg goed. Ik heb al 20 jaar Grander water. Ik kan het water uit de Devi flessen echter gemakkelijker drinken en kom nu elke dag op een goede fles water. De ene dag drink ik water uit de Flower of Life en de volgende dag uit de Sri Yantra fles, ook afhankelijk van hoe ik me voel. Als ik het water langere tijd in mijn mond heb en het heen en weer laat lopen, voel ik dat het als fluweelzachte olie wordt. Het doet me goed op alle gebieden.

  Dank je, Wilma, voor wat je doet. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™." (CIM Linder, Duitsland, Email van 10.01.22)

 

 • "Als bloesemtherapeut gebruik ik het 'Devi Water' in bloesemremedies en observeer hoe het water zijn werkzame eigenschappen versterkt." (Rosa, Spanje, Email van 14.12.21

 

 • "Je suis très contente de mes 4 bouteilles (oui nous consommons beaucoup d’eau) et je vérifie souvent le TV qui est très bon!! De très belles fêtes à vous et au plaisir de vous lire." Christine, CH (Email van 16.12.21)

 

 • "Ik gebruik de fles elke dag en vul deze met vitaal water ! 

  Genieten dus, en dit komt mijn gezondheid en vitaliteit ten goed. ๐Ÿ™๐Ÿ‘" Rik van Hooff (Email van 26.12.23)

 

Deze recensies zijn per Email naar Devi Water geschickt. Wir haben alle recensies hier geplaatst. Ze worden niet betaald.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.