Recensies Devi Waterfles

 

 • Seit Anfang April habe ich mir viel Bewegung und Umtriebigkeit kreiert: Ich war auf vier Rädern von Hamburg nach Lissabon unterwegs mit intensivem Wasserbezug auf der Reise - Regen, Schnee, Gletscher, Bergseen, Mittelmeer, Flüsse, Atlantik in Frankreich, Galizien und Portugal. 

  Die Deviflaschen haben mir unterwegs täglich bestes Wasser höchster Qualität, Leichtigkeit und Freude beim Trinken beschert. Anschliessend ging es zu den Azoren mit Wasserfällen, Thermalquellen, Regenbögen und vielen Delfinen und grossen Walen. Dorthin konnte ich die Flasche dieses Mal noch nicht mitnehmen und nehme es mir für den Sommertrip vor. 

  Seit ein paar Tagen bin ich zurück am Festland und geniesse wieder voller Dankbarkeit meine nährende und reinigende Wasserversorgung aus den Deviflaschen🙏 (Silke - www.TourBalance.de , Email vom 09.05.22)

 • "Als bloesemtherapeut gebruik ik het 'Devi Water' in bloesemremedies en observeer hoe het water zijn werkzame eigenschappen versterkt." (Rosa, Spanje, Email van 14.12.21)
 • "Ik vind beide Devi flessen erg goed. Ik heb al 20 jaar Grander water. Ik kan het water uit de Devi flessen echter gemakkelijker drinken en kom nu elke dag op een goede fles water. De ene dag drink ik water uit de Flower of Life en de volgende dag uit de Sri Yantra fles, ook afhankelijk van hoe ik me voel. Als ik het water langere tijd in mijn mond heb en het heen en weer laat lopen, voel ik dat het als fluweelzachte olie wordt. Het doet me goed op alle gebieden.

  Dank je, Wilma, voor wat je doet. 😘🙏." (CIM Linder, Duitsland, Email van 10.01.22)

 • "Ik doe Chemotherapie. Hierdoor werken mijn slijmvliesklieren niet goed tijdelijk. Het geeft een droog en wat pijnlijk gevoel aan de tong als ook aan de binnenkant van de wangen soms. Wanneer ik op het moment dat ik een wat droog en pijnlijk gevoel in m'n mond heb en dan gewoon kraanwater drink, geeft dat een droog of wrang gevoel, wat je ook wel bij droge wijn kan hebben.

  Ik ben gaan vergelijken hoe het is met het water uit de Devi fles en ervaarde dat het niet droog aanvoelde maar juist, om in wijntermen te spreken, soepel, rond en zacht aanvoelt.  Ik heb de fles nu ruim een maand en zet hem dagelijks op een plekje achter het raam in de zon. Ik heb de test meerdere malen gedaan met altijd weer dezelfde ervaring, het water uit de Devi fles voelt altijd zacht aan. Ik drink het telkens meer.  Liefs van Martijn en nogmaals dank voor de fles (Martijn, NL, Email van 06.02.22)

 • "De karaf bevalt goed en het water is zeer opmerkelijk veranderd van proefbeleving en structuur. Het water komt tot rust in de Devi karaf, ik word er oprecht blij van." (Bart NL, Email van 04.02.22)

   

 • "Ik drink regelmatig het echt krachtige water uit de Devi Water fles en voel hoe de energie van het water mijn hart opent. Elke dag word ik me er meer van bewust van hoe belangrijk geharmoniseerd water is. Ik ben zo dankbaar voor deze fles."
  (Sachidanand, Italië)

DE DEVI WATERFLES ONDERSTEUNT
ONDERWIJSPROJECTEN
ONDERZOEK
HERSTEL
MILIEUBESCHERMING

 

 • "Ik dronk regelmatig uit de fles met het symbool van de levensbloem. Toen ik vervolgens uit de Sri Yantra fles dronk, gebeurde er iets ongelooflijks: ik merkte niet alleen de andere smaak van het water, maar ook dat het een ander effect had op mijn lichaam en zenuwstelsel. Dank je.. Ik zal er mee blijven experimenteren." (Shoba, Düsseldorf)
 • "Deze fles is een geweldige uitvinding. Ik drink er heel bewust van - en vooral: nu drink ik water, vroeger deed ik dat bijna nooit!" (Ralph, Spanje)
 • "Eerst dacht ik dat de fles een beetje duur was, maar nu weet ik dat dat niet waar is: Ik drink elke dag water met een levende structuur, met liefde en een groeiend bewustzijn van dit magische, essentiële element - en voor een bedrag dat kleiner is dan mijn dagelijkse uitgaven om met vrienden uit eten te gaan. Dank u voor dit mooie project." (Gertruide, Nederland)
 • "In het begin was ik huiverig om flessen te kopen omdat ik in een gebied in Duitsland woon met heel kalkhoudend water. Als je water twee dagen in een bak laat staan, vormt zich een kalkrandje. Maar uiteindelijk werd ik door vrienden overgehaald om er een te kopen. Toen ging ik naar India voor 5 weken en vergat het water in de fles. Toen ik terugkwam, vond ik geen kalkrand in de fles. Hoe is dit mogelijk?" (Viranath, Duitsland)