Nieuws

Qualiteit Lucht en Water

De Europese Commissie wil in het kader van de Green Deal strengere regels voor onder andere de kwaliteit van de lucht, oppervlakte- en grondwater. In 2030 moeten lucht en water schoner zijn en in 2050 helemaal geen vervuiling meer. Belangrijk is dat het Europees parlement met het plan van de Commissie zal instemmen. (...)

Lees meer »

Korting op beurs

Met de unieke kortingscode DEVIWATER kunnen bezoekers online een ticket kopen met 25% korting per ticket voor de grootste spirituele beurs in Nederland

Lees meer »

Paraview Amstelveen

Devi Water stond op 13-11-22 voor het eerst op de Paraview in Amstelveen, met een nieuwe achtergrond! Het was een leuke beurs met gezellige mensen.

Lees meer »

World Clean Up Day

Op 17.09.22 was het World Clean Up Day. Devi Water heeft deelgenomen en maakte een deel van het strand op Samos in Griekenland schoon. In het algemeen worden de stranden hier aardig goed bijgehouden, maar dit deel was helaas een uitzondering. De overvolle vuilniscontainers waarin het vuil van het mooie en beroemde dorpje gesorteerd werd, stonden op een parkeerplaats op een aantal meter van het strand af. De wind deed de rest... Geen ideale plek hiervoor dus, gemeente Pythagorion! Hier werd Pythagoras geboren en hij zei a2 + b2 = c2, dus containers in een rechthoekige driehoek ergens ander heen of vaker leegmaken :)

Lees meer »

Het Happy Life Festival was een succes!

Het zou de hele dag regenen. Maar gelukkig kwamen we er met één buitje vanaf! Het Happy Life Festival was het beste Festival voor Devi Water dit jaar en een "thuis wedstrijd"! Makkelijk als je iets vergeten bent, zoals de fles met leidingwater, die ik gebruik om het verschil tussen water uit een plastikfles en hetzelfde leidingwater uit een Devifles te laten proeven. Dat is echt een verschil. Het Deviwater smaakt veel zachter en ronder en heeft ook een andere consistentie. Het was leuk om de verraste gezichten te zien! 

Lees meer »

Energiestijging na 5/10 min!

Roel Wolf, die de Devi Waterfles met een ongelofelijk resultaat uitgependeld had (zie hier), vertelde me vandaag, dat hij de Devifles heel enthousiast gebruikt. En dat hij deze week getest had, dat het water dat hij navult, al na 5 - 10 min. een hele hoge energie heeft!  (Je drinkt de Devifles nooit helemaal leeg, maar laat altijd ca. 1/4 van het water in de fles en vult hem dan weer op met leidingswater of water uit je filter. Dus zo snel weer Top Water!)  

Lees meer »

Het Happy Life Festival nodigt uit!

Devi Water heeft een home game volgende week! Welkom op het Happy Life Festival in het Floralia Park in Oosterhout. Dit mooie en bewuste event vindt plaats op 10.09.22 en de entree is gratis. Hier mag je het verschil proeven tussen gewoon leidingswater en leidingswater dat in de Devi Waterfles is opgeladen. Ik ben benieuwd! Durf je het aan? Tot binnenkort dan! 

Lees meer »

Zonnige jaarmarkt

De Devi Waterflessen waren op bezoek op een veelbelovende jaarmarkt in het mooie Brabant, maar door de warmte en de vakantie waren er helaas niet veel bezoekers. Het is toch gezellig geweest en we zijn een interessante ervaring rijker! 

Lees meer »

Dutch Fruit Festival

Fruity regards from the #Dutch_Fruit_Festival! Wendy invited Devi Water to present the #blue_sustainable_Devi_Water_Bottle to the lovely, international participants and give a small talk. Now at least one Devi Bottle is going to a new country: Malta. Thank you so much www.dutchfruitfestival.nl for this great opportunity to be inbetween #conscious and aware fruit- and #rohfood_veganists. The taste and all other senses are getting better if you follow this #life_style and this is why many could taste the difference between the water from a #Sry_Yantra and a #Flower_of_Life_water_bottle! Very interesting!

Lees meer »